Emile Roemer neemt eerste Goededoelengids in ontvangst

Burgemeester Emile Roemer neemt het eerste exemplaar van de Goededoelengids in ontvangst
Foto: Gemeente Alkmaar - FB

Vanmiddag, woensdag 20 januari, heeft waarnemend burgemeester Emile Roemer het eerste exemplaar van de Goededoelengids in ontvangst genomen uit handen van Cees Huisman van Goede Doelen Alkmaar.

Dit gebeurde tijdens een korte bijeenkomst in Podium Victorie in klein comité. Als gevolg van de verlenging van de lockdown was het niet mogelijk dat netwerkpartners en goede doelen aanwezig waren. De bijeenkomst was wel live te volgen via via de Facebookpagina van 072 Goededoelen.

Oplage, verspreiding en verkrijgbaarheid Goededoelengids
De papieren versie van de Goededoelengids verschijnt in een oplage van 3.500 stuks. De gids wordt in de periode 21 januari – 1 maart 2021 verspreid en zal verkrijgbaar zijn op vele plaatsen, onder meer bij: notarissen, financieel adviseurs, bibliotheek, wijkcentra, dorpshuizen. Tegelijk start de publiekscampagne Goededoelengids met de inzet van een promotie team. En verder is de gids ook verkrijgbaar bij alle sponsoren.Aanmelden voor de Goededoelengids kan nog steeds
Er zijn 65 organisaties die zich presenteren in de eerste Goededoelengids. Samen tonen zij een fraai beeld van de vele activiteiten die, goed verspreid over de gemeente Alkmaar, worden georganiseerd. Dit met betrokkenheid van duizenden vrijwilligers en inwoners. De organisaties zijn actief in één van de volgende sectoren: Buurt & Wijk; Natuur, Milieu & Dier; Kunst & Cultuur; Sociaal & Maatschappelijk.

Aanmelden voor de (digitale) gids kan nog steeds. Geïnteresseerde organisaties worden uitgenodigd om op de website de aanmeldingsprocedure te bekijken en/of informatie te vragen:

Voorbereiding 1e Goededoelendag Alkmaar gestart
Goede Doelen Alkmaar is gestart met de voorbereiding van de organisatie van de 1ste Goede Doelen Dag Alkmaar. Een dag bedoeld voor alle goede doelen in Alkmaar, netwerkpartners en geïnteresseerde vrijwilligers en inwoners. Rekening houdend met de te verwachten ontwikkeling en situatie omtrent COVID-19 richten men zich op een dag na de zomer.

Reacties

Cookieinstellingen