Albert Heijn, bol.com en PostNL doen proef met pakketautomaat in AH De Mare

Foto: Albert Heijn

Sinds maandag 17 mei kunnen klanten bij de Albert Heijn-winkel aan de Europaboulevard in Winkelcentrum De Mare in Alkmaar hun bol.com-pakket ophalen en retour sturen bij een speciaal daarvoor geplaatste pakketautomaat van PostNL. Zo wordt het voor klanten gemakkelijker hun bol.com-pakket op te halen wanneer het hen uitkomt.

Sinds 2013 kunnen klanten bol.com pakketten afhalen bij het bol.com-afhaalpunt bij hun Albert Heijn-winkel. Klanten maken steeds meer gebruik van de zelfservicemogelijkheden die technologie biedt. Het afgelopen jaar is hier een versnelling in gekomen. Zo is het gebruik van zelfscan verdrievoudigd en winkelen steeds meer mensen online.

Daarom kunnen consumenten sinds vandaag bij de Albert Heijn-winkels in Alkmaar aan de Europaboulevard hun bij bol.com bestelde pakket ophalen en retourneren bij de innovatieve pakketautomaat van PostNL. Tijdens het bestellen op bol.com kunnen zij de PostNL pakketautomaat als afleveroptie selecteren. Als het pakket aangekomen is, kan de locker met een code geopend worden. Ook kunnen andere pakketten met een PostNL-verzendlabel verstuurd of geretourneerd worden via de pakketautomaat.

De pakketautomaten bestaan uit 16 tot 49 lockers met verschillende formaten zodat het pakket altijd past. Klanten kunnen pakketten ophalen en retourneren tijdens de ruime openingstijden van Albert Heijn.

Reacties

Cookieinstellingen