PEESHOW in ronddraaiend bouwtoilettentheater in HAL 25 weer open

Foto: Tamara Roos

Vanaf 11 juni gaat de PEESHOW in HAL 25 Alkmaar weer open! Hét enige echte ronddraaiende bouwtoilettentheater waarbij je vanuit je eigen privécabine bijzondere voorstellingen meemaakt. Op het programma staan opkomende artiesten en nieuwe talenten, zoals contrabassist Benjamin de Boer tijdens de heropening van de PEESHOW.

11 juni: Benjamin de Boer
Contrabassist, zanger en muzikant Benjamin de Boer brengt zijn album The Promise  uit en mixt klassiek met pop en rock. Eerder trad hij in de PEESHOW op met de band Brewed. Twee jaar lang werkte hij aan zijn debuutalbum, dat nu werkelijkheid wordt. The Promise is een overdonderende, muzikale reis die zich over de meest uiteenlopende muzikale landschappen heen strekt.

(foto: Julia BoHeijnen)

3 & 4 juli: De Jaarclub – Het leven is sowieso beter als je niet op de grond ligt
Vijf jonge theatermakers van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten werken aan hun afstudeerproject: een voorstelling over alles willen maar niets doen, over dromen maar niet durven, over opstaan maar blijven liggen en over volmondig ja zeggen.

20 augustus: Milou Mignon
Milou Mignon keert terug in de PEESHOW van HAL 25! Eerder trad de zangeres op met succesvolle optredens en performances in HAL 25. Na de EP-release van Stadskoraal in 2020, het uitbrengen van de single Ons bed is de savanne én haar project 3×3 = 9 (waarbij ze samenwerkt met diverse getalenteerde muzikanten) is Milou Mignon 20 augustus twee keer te zien in het ronddraaiende theater met een volledig concert.

De PEESHOW is een podium voor opkomend talent en een uniek theater in Alkmaar voor iedereen die toe is aan bijzondere voorstellingen. Er staat nog veel meer op het programma van de PEESHOW. Kijk op www.hal25.nl/agenda/ voor de volledige programmering en tickets.

Laat je vanuit je eigen privécabine meeslepen door bijzondere optredens en performances. Elke cabine is verschillend en vormgegeven door diverse getalenteerde kunstenaars, zoals Talitha Schiffer, Martijn Engelbregt/Circus Andersom, Mirjam Oosterbaan, Eventjeseefje en de Rotterdamse kunstenaar Toine Klaassen (‘The Dutch Bushman’).

Meer informatie over het Peeshow Theater is te vinden op: http://peeshow.nl/.

Reacties

Cookieinstellingen