Theater van de Dag zondag 2 september in de Comédie op landgoed Nijenburg

Foto: Natuurmonumenten

Spelers van Theaterbende Heiloo gaan de uitdaging met de klok aan: in 24 uur zetten zij een theatervoorstelling in elkaar. Het resultaat is te zien op zondagmiddag 2 september op Landgoed Nijenburg.

(Bron: Natuurmonumenten)

Oude tijden herleven deze zomer in de Comédie op landgoed Nijenburg! In augustus en september kun je hier een aantal zondagmiddagen komen genieten van theatervoorstellingen, cabaret of licht-klassieke muziek.

Tijdens het eerste weekend van september gaan spelers van Theaterbende Heiloo de uitdaging met de klok aan: in 24 uur zullen zij een theatervoorstelling in elkaar zetten! Het resultaat kun je op zondag 2 september komen bekijken in het historische openluchttheatertje.

Vrijwillige bijdrage
Reserveren is verplicht. Na afloop gaan de artiesten met de pet rond voor een vrijwillige bijdrage, zorg dus dat je wat contant geld meeneemt!

Goed om te weten

  • Het openluchttheater bevindt zich, vanaf de Kennemerstraatweg gezien, aan de rechterkant van het Huis Nijenburg. Vanaf het hek aan de rechterkant staat de route naar de comédie met bordjes aangegeven.
  • Er is geen tribune; neem zelf een kleedje, kussentje of laag stoeltje mee om op te zitten.
  • Kom zoveel mogelijk op de fiets. Kom je toch met de auto, dan kun je parkeren op de Nijenburgerweg. Loop daar vandaan voor het hoofdhuis langs naar het toegangshek links voorbij het huis.
  • Het is toegestaan om je eigen picknick mee te nemen.
  • Bij erg slecht weer wordt het concert een week opgeschoven. Check kort van tevoren deze site nog even!

Klik HIER voor meer informatie en/of aanmelden.

Reacties

Cookieinstellingen