Peuter- en Kleutergym in gymzaal Hobbemanlaan

Foto: Alkmaar Sport

Vanaf zaterdag 15 september start Alkmaar Sport met twee nieuwe series Freddy Fit´s Peuter- en Kleutergym in de gymzaal aan de Hobbemalaan, naast basisschool De Driemaster.

Freddy Fit diploma
De kinderen oefenen elke week sporten en spelletjes die specifiek zijn afgestemd op hun doelgroep, zoals klimmen over hobbelbanen, klauteren en glijden, een speciaal parcours afleggen met de loopfiets Vanaf zaterdag 15 september start Alkmaar Sport met twee nieuwe series Freddy Fit´s Peuter- en Kleutergym in de gymzaal aan de Hobbemalaan, naast basisschool De Driemaster.

en het uitvoeren van simpele balspelletjes. Naast gezamenlijke oefeningen is er volop ruimte om zelf te experimenteren en onderzoeken. Albert Heijn Hoefplan sponsort regelmatig een fruitje, zodat de kids de les gezond kunnen afsluiten met wat lekkers. Uiteraard is mascotte Freddy Fit regelmatig van de partij om de jonge sporters aan te moedigen. Wie de lessenreeks succesvol afsluit, ontvangt een Freddy Fit diploma.

Waar, wanneer, aanmelden en wat zijn de kosten?
De Peuter- en Kleutergym reeks van Freddy Fit bestaat uit 8 lessen, die elke zaterdag in de gymzaal aan de Hobbemanlaan worden gegeven. De eerste les start op zaterdag 15 september 2018. Aanmelden kan online via www.alkmaarsport.nl/peutergym of via www.alkmaarsport.nl/kleutergym. De kosten bedragen € 65,- per kind voor 8 lessen. Meer informatie kunt u opvragen bij Marlou Zuurbier, via [email protected] of 072-548 93 21.

Reacties

Cookieinstellingen